Onze expertises

Doorlopend advies en bemiddeling

Bij het Curo Advies abonnement bieden wij doorlopende financieel advies en bemiddeling. Op deze manier blijft uw financiële situatie compleet. Hiermee ontvangt u ook kortingen op verschillende financiële producten.

Persoonlijk advies en bemiddeling

Met uw Curo Advies abonnement maakt u gebruik van een persoonlijk financieel assistent. Hiermee krijgt u altijd persoonlijk advies op maat. Bij Curo Advies bent u geen nummer.

Interne en externe specialisten

Curo Advies werkt samen met externe specialisten en organisaties. Op deze manier kunnen wij de producten afsluiten die het beste bij uw situatie passen. Je kan hierbij denken aan makelaarskantoren, aannemers, notarissen, verzekeraars of geldverstrekkers.

Ervaring in meerdere expertises

Met onze interne en externe specialisten, adviseurs en bemiddelaars biedt Curo Advies meer dan 20 jaar ervaring vanuit verschillende expertises. Op deze manier kunnen wij uw financiële situatie compleet maken.

Curo Advies Groep

Bij Curo Advies bent u ervan verzekerd dat u advies en bemiddeling krijgt van specialisten die jarenlang ervaring hebben opgedaan binnen de verschillende expertises. De relatie tussen Curo Advies en u als klant is gebaseerd op vertrouwen. Daarom zijn wij lid van DSI (DSI: Deskundigheid, Screening en Integriteit). U bent er dus zeker van dat wij deskundig zijn, dat wij gecontroleerd worden en dat wij integriteit hoog in ons vaandel hebben staan.