Curo Advies Groep

Curo Advies Groep is ontstaan vanuit de overtuiging dat financieel advies en bemiddeling verder gaat dan alleen een hypotheek-, schadeverzekering-, of kredietaanvraag. Bij ons gaat het over de totale financiële situatie die voortdurend kan veranderen. Wij geloven erin dat voor iedereen en voor elke levensfase passend advies en bemiddeling bestaat.

Curo Adviesgroep

Curo komt van het Latijnse woord ‘Cur’ wat zorgen betekent. Curo betekent letterlijk ‘ik zorg voor jou’. Dit is hoe Curo Advies Groep in 2002 is ontstaan. Het willen zorgen voor financiële rust en zekerheid. Dit jaar viert de organisatie haar 20-jarig bestaan. In deze 20 jaar is het bedrijf gegroeid tot een volwassen bedrijf die persoonlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. In dit jubileumjaar kijken we dan ook naar de toekomst. Een toekomst waarin wij erin geloven dat voor iedere type klant passend financieel advies en bemiddeling is.

Hoe doen wij dit? Curo Advies Groep gelooft erin dat voor elke levensfase en voor iedere type klant passend financieel advies en bemiddeling is. Onze missie is dan ook om met onze jarenlange ervaring en expertise, balans en overzicht te brengen in uw financiële situatie. Dit willen wij doen door iedere type klant zo passend mogelijk te bedienen binnen onze twee dochterondernemingen Curo Advies en Curo Direct.

Het team

Roland Schoppema | Curo Adviesgroep

Roland Schoppema

Adviseur /
Directeur

Roanna Vos | Curo Adviesgroep

Roanna Vos

Schadeverzekeringen
en kredieten

Giana van Dam | Curo Adviesgroep

Giana van Dam

Bemiddelaar
Hypotheken

Sylvia Klaassen | Curo Adviesgroep

Sylvia Klaassen

Medewerker
Klantenservice

Onze expertises

Persoonlijke
begeleiding

Creatieve
oplossingen

Klant-
tevredenheid

Duidelijke
communicatie

Vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Curo Advies Groep nodigt u uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen wij kennis met u en uw huidige financiële situatie. We bespreken uw wensen en behoeften. Op basis van uw wensen en behoefte kan gekeken worden of Curo Advies of Curo Direct het beste bij u past.